Look for a sales shop
TONY JOE WHITE
  • TONY JOE WHITE

  • Available in :
  • Blues/Country
  • on 2016/11/14 at 8:30 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • from € 24.00 to € 26.00

Currently not on sale

Enter you email address to be informed if extra tickets are available

To be informed of the imminent opening of ticket sales, Give us your email

To learn more about this service, click here

etoile See all news about your artist

In 1969 verscheen Black And White, de eerste lp van Tony Joe White met daarop de megahit Polk Salad Annie. Dit was nieuwe muziek: swamp rock. Plattelandsblues en -country, geboren in het moeras, en in de verte vergelijkbaar met het werk van John Fogerty’s Creedence Clearwatee Revival. Nu, in 2016, 47 jaar later, is er Rain Crow. Een fantastische nieuwe cd van White, geproduceerd door zijn zoon Jody en moeiteloos van hetzelfde niveau van zijn klassieke oude werk. Geen wonder dat Lucinda Williams, die andere componist van tijdloze liedjes over het Zuiden van de VS, zo graag met hem samenwerkt.

“White, op stilistisch vlak een geestesgenoot van de overleden J.J. Cale, had een ingrijpende invloed op het gitaarspel van Mark Knopfler en de sound van Dire Straits, musiceerde aan de zijde van Eric Clapton en Jerry Lee Lewis en zag in de voorbije 45 jaar zijn songs gecovered door grootheden als Elvis Presley, Ray Charles, Otis Rush, Roy Orbison, Tina Turner, Tom Jones, Dusty Springfield, Rory Gallagher en talloze anderen. Alleen al door zijn royalty's zou hij vandaag probleemloos van een rustige oude dag kunnen genieten, maar naar zijn eigen zeggen is zijn liefde voor muziek zo groot dat hij de studio en het podium niet kan missen.” (Dirk Steenhaut in KNACK FOCUS).

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Tony Joe White

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add