Look for a sales shop
HELMET
  • HELMET

  • Available in :
  • Hard-rock/Métal
  • on 2017/3/7 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 21.50
etoile See all events of your artists.

Helmet is één van de meest belangrijke post-hardcore bands uit de jaren '90. Gecontroleerde agressie en intelligente noise zijn Helmets handelsmerk. De band speelt Zeppelinesque riffs met een retestrakke post-hardcore precisie en smijt loeizware akkoorden op een laaggestemde, dreigende gitaar. De muziek maakt soms ritmische bokkensprongen die eigen zijn aan jazz, mede dankzij de jazz-achtergrond van zanger/gitarist Page Hamilton.

Het is alweer dik twintig jaar geleden dat Hamilton en de zijnen de gitaarwereld op zijn fundamenten liet schudden met mokers van albums als 'Meantime' en 'Betty'. Na zes jaar ligt op 28 oktober het nieuw album 'Dead To The World' in de winkelrekken. Benieuwd hoe dat klinkt? Eén adres op 7 maart.


Local H - Support act
Support komt van de tweekoppige grungeband Local H. Local H staat bekend voor zijn fenomenale en energetische liveshows. Sinds vorig jaar ligt hun achtste studioalbum 'Hey, Killer' in de winkelrekken.

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Helmet
Local H

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Add