Look for a sales shop
BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA
  • BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA

  • Available in :
  • & BERT JORIS: SMOOTH SHAKE
  • Jazz
  • on 2017/9/15 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 24.00
etoile See all events of your artists.

< Seulement disponible en Néerlandais >

Het nieuwe project van Bert Joris met Brussels Jazz Orchestra heet Smooth Shake. Het is het vierde grote project waarin Bert schittert als solist, componist en arrangeur, na Signs and Signatures (2010), Dangerous Liaison (2006) en de dubbel-cd The Music of Bert Joris in 2002.

Bert Joris zegt zelf over zijn nieuwe album: “Een warm geluid, daar ben ik naar op zoek gegaan voor deze plaat. Ik wilde een sound die je omarmt en energie geeft, als een stevige vriendschap. Het is een kalme plaat geworden en toch nodigt ze uit tot bewegen, tot dansen. Niet te uitbundig, maar smoothly.”

Jazztrompettist Bert Joris (°1957) bouwde een stevige reputatie op als improvisator, componist, arrangeur en docent. Zijn werk wordt gespeeld door orkesten over de hele wereld. Joris werd meermaals bekroond voor zijn werk en zijn recentste soloalbum (Only for the Honest, nov. 2011) werd in België de hemel in geprezen. In de loop der jaren toerden Joris en BJO samen van Zweden tot de USA.

www.bertjoris.com - www.brusselsjazzorchestra.com

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Brussels Jazz Orchestra
Bert Joris

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add