Look for a sales shop
HET ZESDE METAAL
  • HET ZESDE METAAL

  • Musique électronique, Pop-rock/Folk
  • on 2017/2/25 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 19.00

Currently not on sale

Enter you email address to be informed if extra tickets are available

To be informed of the imminent opening of ticket sales, Give us your email

To learn more about this service, click here

etoile See all news about your artist

‘Calais’, de vierde van Het Zesde Metaal, is hoewel hyperpersoonlijk, een groepsplaat pur sang. Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte band die samen aan de slag gaat met de verhalen van het songschrijversduo Cappelle & Aerts, en die risico’s durft te nemen met sound. De zinderende elektronica is een verrijking voor de wereld van Het Zesde Metaal en de Strijkersarrangementen van Tom Pintens geven de songs nog meer emotionele diepgang.

De geladen titel van hun nieuwste plaat zet de luisteraar enigszins op het verkeerde spoor, want Het Zesde Metaal strooit ook op ‘Calais’ vooral met persoonlijke verhalen en trefzekere karakterschetsen. De klankkleur van ‘Calais’? Donker en aardig weerbarstig. De thematiek? Bij momenten heftig, confronterend en wrang, met een zekere zin voor uitgesproken paradoxen. Op deze plaat hoor en voel je dat het vijftal al enige kilometers op de teller heeft staan en dat de band de perfecte muzikale evenknie is geworden van de geweldige teksten. ‘Calais’ maakt indruk en blijft na een paar keer luisteren serieus aan de ribben plakken.

 

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Het Zesde Metaal

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Add