Look for a sales shop
APOLLO BROWN & SKYZOO
  • APOLLO BROWN & SKYZOO

  • Pop-rock/Folk
  • on 2017/2/9 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 17.00
etoile See all events of your artists.

Apollo Brown is één van de meest gevraagde producers uit hip hop stronghold Detroit. Zijn stijl, zwaar leunend op samples en met een old skool feel gaat verder in de traditie van grote Leftfield producers als J Dilla, Madlib en DJ Premier. Sinds 1996 bracht Apollo een consistente stroom van instrumental albums en samenwerkingen uit en is hij vast lid van de scene rond Mello Music Group, in goed gezelschap van o.a. Oddisee en Kool Keith. Onder meer Ghostface Killah en Danny Brown deden al beroep op zijn kunsten achter de mengtafel.

Voor zijn albums werkt Apollo Brown samen met een guestrapper die zijn beats van de nodige vocalen kan voorzien. Anders dan vaak de gewoonte is gebeurt dit niet via e-mail, maar kruipt Apollo consequent de studio in met zijn gast. Na o.a. Rass Kass, OC en Guilty Simpson is het nu de beurt aan rapper Skyzoo uit Brooklyn om de lyrics te leveren voor 'The Easy Truth'.

Skyzoo is een gerespecteerd gezicht in de Amerikaanse underground hiphop en werkte als soloartiest o.a. samen met Talib Kweli, Dr Dre en Black Milk. Daarnaast is Skyzoo een vaak gevraagde co-writer voor andere artiesten. Apollo Brown & Skyzoo: een gouden duo!

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Apollo Brown
Skyzoo

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Add