Look for a sales shop
  • BLACK FLOWER + UNIK UBIK

  • Pop-rock/Folk
  • on 2016/11/4 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 14.50
etoile See all events of your artists.

BLACK FLOWER 

Sinds de release van hun ijzersterke debuut ‘Abyssinia Afterlife’ (W.E.R.F. / Zephyrus) gaat het de Gentse band Black Flower voor de wind. De plaat rijfde de ene vijfsterrenrecensie na de andere binnen en ook BBC radio-icoon Gilles Peterson prees de band in zijn show als dé upcoming ethio-jazzband.

Na een intensieve tournee doorheen België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk moest de muzikale honger van de band gestild worden. Geen voorbereiding, geen plan, maar louter de inspiratie van het moment. Met die ingesteldheid dook Black Flower de studio in. Pas bij het beluisteren achteraf werd beslist om het resultaat op LP te persen. Met deze off-track plaat getiteld ‘Radio Ghost’ laat Black Flower een ander gelaat zien en duikt ze nog dieper in de bezwerende mystiek van de Ethiopische jazz. Muziek die inwerkt op lichaam en ziel en menig muziekliefhebber zal weten te intrigeren.

Nathan Daems: saxen, fluit
Jon Birdsong: cornet
Filip Vandebril: bas
Wouter Haest: keys
Simon Segers: drums

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Black Flower
Unik Ubik

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Add