Look for a sales shop
BLAUDZUN
  • BLAUDZUN

  • Pop-rock/Folk
  • on 2016/12/9 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 22.00
etoile See all news about your artist

BLAUDZUN

De Nederlandse Indie pop-muzikant en singer-songwriter Johannes Sigmond, oftewel Blaudzun, strijkt neer in Het Depot met een gloednieuw album.

In 2012 brak Blaudzun door in de Benelux met zijn derde album ‘Heavy Flowers’ waarvan de single ‘Elephants’ een hit werd bij ons. Dankzij dit album speelde Johannes twee jaar lang in uitverkochte clubs in zowel België als Nederland. Daar bleef het niet bij, hij speelde ook op internationale festivals als Sziget, CMJ en Pinkpop. Alsof dat nog niet genoeg is, kreeg Blaudzun een gouden plaat voor dit album en de 3voor12-award voor Beste Album van 2012.

Na ‘Heavy Flowers’ verscheen in 2014 het album ‘Promises of No Man’s Land’ dat in België zeer hoog scoorde in de album-top-100. De gelijknamige single was ook om over naar huis te schrijven want het werd Megahit op 3FM in Nederland en Hotshot op Studio Brussel. Het nummer werd zelfs gebruikt als track gedurende de Olympische Spelen in Sotsji. Clubtours leveren uitverkochte zalen in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland op, terwijl in de zomer werd gespeeld op festivals zoals Pukkelpop en Lowlands.

In oktober brengt Blaudzun een nieuw album uit en dat gaat gepaard met een Europese tour, waarvan op 9 december Het Depot ook een halte is!

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Blaudzun

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
HET DEPOT (LEUVEN)
Add