Look for a sales shop
FRANK VANDER LINDEN
  • FRANK VANDER LINDEN

  • Pop-rock/Folk
  • on 2018/2/9 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 16.50
etoile See all news about your artist

< Seulement disponible en Néerlandais >

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen! Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn succesvolle solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijhorende tournee.
Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk speelt de hoofdrol.
De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.
Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Een nieuw, voldragen solo-album en een reeks intieme optredens. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Frank Vander Linden

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB (BRUGGE)
Add