Look for a sales shop
GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS
  • GUY VERLINDE & THE MIGHTY GATORS

  • Available in :
  • 10/20 BIRTHDAY BASH
  • Pop-rock/Folk
  • on 2018/6/7 at 8:00 PM
  • € 16.00
etoile See all news about your artist

2018 wordt het jaar van Guy Verlinde & The Mighty Gators! Guy Verlinde viert niet enkel 20 jaar ‘on the road’ als muzikant, maar ook het 10-jarig jubileum van zijn band The Mighty Gators. Twee redenen om een nieuw album op te nemen en een dubbele Anniversary Tour op te zetten. Guy Verlinde en zijn reeks all star guests palmen De Roma in en bundelen hun krachten voor deze eenmalig Birthday Bash. Zes topentertainers en bluesmuzikanten op eìeìn podium met elk een grote bag full of blues: dit wordt gegarandeerd een fenomenale bluesnacht. Voor deze unieke gelegenheid nodigt Guy naast The Mighty Gators ook een hele reeks bevriende topmuzikanten uit. Uit de internationale bluesscene zakken Ina Forsman (FI) en Nico Duportal (FR) af naar Borgerhout. Ina Forsman staat na haar doorbraak in Finland en op de European Blues Challenge al enkele jaren aan de top van de Europese blues. Nico Duportal komt uit Frankrijk en is een meester in jumpin’ rhythm & blues en rock-’n-roll.

De Belgische scene wordt vertegenwoordigd door topgitarist Richard van Bergen, Belgisch icoon Tiny Legs Tim en Belgian Blues Challenge-winnaar Doghouse Sam. Na het livegedeelte dansen we de nacht in met de beste blues- en rock-’n-roll dj’s van de lage landen.

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Guy Verlinde & The Mighty Gators

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add