Look for a sales shop
SARATHY KORWAR + MATTIAS DE CRAENE
  • SARATHY KORWAR + MATTIAS DE CRAENE

  • 'Close Encounters'
  • Pop-rock/Folk
  • on 2017/11/4 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 13.50
etoile See all events of your artists.

< Seulement disponible en Néerlandais >

Sarathy Korwar

De in India opgegroeide percussionist en producer Sarathy Korwar combineert zijn muzikale achtergrond in de tabla met zijn liefde voor jazz en westerse percussie-instrumenten. Zijn debuutplaat, 'Day tot Day', kwam in 2016 uit op het legendarische elektronicalabel Ninja Tune. Voor de plaat, een combinatie van jazz, electronics en traditionele ritmes, trok Sarathy naar India voor opnames met de Siddi’s, een etnische groep van Afrikaanse afkomst die bekend staat om hun muziek en dans. Sarathy Korwar behoorde tot de hoogtepunten van het showcase festival SXSW en het toonaangevende ReWire festival in Den Haag.
____

Mattias De Craene

Voor het trio dat zijn naam draagt lijfde Mattias De Craene (Nordmann) percussionisten Simon Segers (De Beren Gieren, Stadt, Black Flower) en Lennert Jacobs (The Germans, Hong Kong Dong, Public Psyche) in. Resultaat: een driespan topmuzikanten die actief zijn in de werelden van pop, jazz, improvisatie en experiment. Beide drummers vinden elkaar in complexe ritmische patronen terwijl de sax van Mattias heen en weer springt van subtiel en bezwerend naar agressief en exuberant. Een concert om je door te laten aanvallen!

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Sarathy Korwar
MATTIAS DE CRAENE

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
CACTUS CLUB @ MAZ (BRUGGE)
Add