Look for a sales shop
STEF BOS
  • STEF BOS

  • Available in :
  • Pop-rock/Folk
  • on 2017/6/2 at 8:30 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 22.00

Currently not on sale

Enter you email address to be informed if extra tickets are available

To be informed of the imminent opening of ticket sales, Give us your email

To learn more about this service, click here

etoile See all news about your artist

Stef Bos heeft een bijzondere plaats veroverd in de kleinkunstwereld. Zijn dichterlijke, soms filosofische instelling levert steeds opnieuw prachtig materiaal op: poëtische, Nederlandstalige nummers, gezongen met een warme stem. Is dit nu later, de eerste single van Stef Bos, kwam uit in 1990. In 2015 was het dus 25 jaar geleden dat hij doorbrak. Een moment om bij stil te staan, maar dan wel met de blik naar voren en een explosie aan nieuwe songs! Stef Bos bracht in 2014 samen met zijn band de plaat Mooie Waanzinnige Wereld uit en toerde vijf maanden lang met de gelijknamige theatertournee. Een gepassioneerde liefdesverklaring aan de wereld, het leven in alle schoonheid en lelijkheid. Met zijn warme stem, rake teksten en persoonlijke performance raakt Stef Bos je steeds recht in het hart.

“Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid opengebloeid is.” (De Standaard).

STEF BOS (ZANG & TEKST); STEVEN CORNILLIE (TOETSEN); RENÉ VAN MIERLO (GITAAR); LENÉ TE VOORTWIS (BAS); MARTIN DE WAGTER (DRUMS)

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Stef BOS

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add