Look for a sales shop
VICENTE AMIGO
  • VICENTE AMIGO

  • Available in :
  • Pop-rock/Folk, Musique classique
  • on 2017/12/12 at 8:00 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 30.00
etoile See all news about your artist

Vicente Amigo, één van de onbetwiste meesters van de flamencogitaar, gaat met zijn nieuwe album Memoria de los Sentidos terug naar zijn klassieke flamencowortels. Geïnspireerd door de muziek van de wereldberoemde en helaas te vroeg betreurde Paco de Lucía, leerde Vicente op jonge leeftijd zijn gitaarspel bij Juan Muñoz (El Tomate, vader van Tomatito) en Manolo Sanlucar. Hij had geen idee dat hij zou uitgroeien tot één van de grootste flamencohelden sinds zijn grote voorbeeld Paco de Lucía. Daarna werkte hij onder meer samen met de flamencozanger Camaron de la Isla. Hij startte een verdienstelijke solocarrière en deelde ook het podium met Sting, Khaled, John McLaughlin en andere muzikale grootheden. Vicente treedt op over de hele wereld met zijn melodische, warme klanken die hij met onwaarschijnlijk gemak uit zijn gitaar tovert.

Voor zijn nieuw album verzamelde hij de meest toonaangevende actieve flamencoartiesten rondom zich, zoals Potito, El Pele, Miguel Poveda, Pedro El Granaino, Niña Pastori en zelfs Farruquito. In De Roma staat hij op het podium in zijn puurste vorm: de snarenvirtuoos omringd door cajón, zang en gitaar. Een echt hedendaagse meesterwerk!

He reaches for depth of expression within ultimate precision, and sometimes at frightening speed’ (New York Times)

VICENTE AMIGO (GITAAR); AÑIL FERNÁNDEZ (GITAAR); PAQUITO GONZÁLEZ (PERCUSSIE); EWEN VERNAL (BAS); RAFAEL DE UTRERA (ZANG); EL CHORO (DANS)

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Vicente Amigo

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add