Look for a sales shop
ADRIAAN VAN DEN HOOF
  • ADRIAAN VAN DEN HOOF

  • Available in :
  • NEE, GISTEREN WAS HET OOK AL LAAT?
  • Seul en scène
  • on 2017/2/26 at 8:30 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 20.00
etoile See all news about your artist

Na het afronden van de succesvolle trilogie Achterklap-Doortocht-Hoogspanning is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist Adriaan Van den Hoof deze keer 'thuis' te blijven. Letterlijk en figuurlijk het podium als zijn natuurlijke habitat te beschouwen. De wereld observeren vanuit zijn zetel en zich met hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear of Missing Out), het gesprek met zichzelf aangaan en beslissen om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden. Nee, het was gisteren ook al laat... is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling.

“Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt.” (DE STANDAARD)

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Adriaan Van den Hoof

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add