Look for a sales shop
BART VAN LOO
  • BART VAN LOO

  • Available in :
  • NAPOLEON, DE SCHADUW VAN DE REVOL.
  • Théâtre contemporain
  • on 2017/1/27 at 8:30 PM
Be the first to post a review!
So bad? Not very good It's ok Good Top !
  • € 18.00

Sold out

Enter your email address to be informed if an extra show is added

To be informed of the imminent opening of ticket sales, Give us your email

To learn more about this service, click here

etoile See all news about your artist

Dat Van Loo kan schrijven wisten we al langer, dat hij een onvervalst podiumbeest is, weten Vlaanderen en Nederland sinds de overal op applaus en volle zalen onthaalde voorstelling Chanson. Une Belle Histoire, gebaseerd op zijn boek over het Franse lied. Na zijn bestseller over Napoleon komt hij nu met een voorstelling over de kleine keizer, de man met zijn hand steevast op borsthoogte en die eeuwige punthoed op zijn hoofd. Napoleon is grote geschiedenis verstild tot een silhouet. Van Loo probeert in deze voorstelling achter het silhouet te kijken, voorbij de clichés, en gaat op zoek naar de mens van vlees en bloed. Dat levert een autobiografische vertelling op waarin hij zijn eigen familiegeschiedenis naast die van Napoleon legt. Zoals altijd bij Van Loo vormen bevlogenheid, humor en kennis van zaken de drijvende kracht van zijn optreden. Tijdens de chanson-tournee leerde hij gitarist en singer-songwriter Geert Hellings kennen die speciaal voor deze voorstelling een even verrassende als poëtische soundtrack componeerde. Met unieke beelden van kunstenaar Koen Broucke.

“Podiumbeest in driedelig pak, waterval van feiten en weetjes, panache en intact enthousiasme, showmanship waar niets op af te dingen valt.” (KNACK)

Alert subscription

Subscription to alerts helps you to be informed as soon as one of your favorite artist or team event is available for booking. You can also be informed of a venue programmation. Know more

Vous pouvez vous inscrire aux alertes artistes suivantes
Bart Van Loo

Vous pouvez vous inscrire aux alertes salles suivantes
DE ROMA (Borgerhout)
Add