• Home
  • Musique/Concerts

  • Jazz/Blues/Gospel
  • Jazz
  • SCHNTZL + ADRIAAN DE ROOVER

SCHNTZL + ADRIAAN DE ROOVER

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery

Price 14¤00

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 3/04/2021]

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van schntzl + Adriaan de Roover, dat gepland stond voor 16 september, wordt verplaatst naar 3 april 2021

Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. 
___

Wervelende elektro-akoestische jazz voor fans van De Beren Gieren, Steiger, Nordmann, TaxiWars en Ottla.

schntzl
 is pianist Hendrik Lasure en drummer Casper Van De Velde. De twee muzikanten leerden elkaar kennen als tieners en zijn sindsdien niet meer gestopt met samen spelen. Eerst als onderdeel van verschillende groepjes, sinds 2014 als duo.

De heren studeerden jazz aan de conservatoria van Brussel en Antwerpen, maar vinden even goed inspiratie voor hun eigen project bij singer-songwriters, in klassieke én elektronische muziek. Hun muziek ontstaat uit een wisselwerking tussen volledig gearrangeerde composities en vrije improvisaties, tussen akoestische en elektronisch elementen. In de vragen naar hoe ze deze muziekvormen kunnen combineren, vinden ze unieke minimalistische antwoorden. Met genoeg ruimte voor stiltes, die je naar de essentie brengen. 

In de hedendaagse en spannende Belgische jazzscene vindt schntzl stilaan zijn weg. Na een Jazzlab Tour in 2016 en prijzen op Tremplin Jazz D’Avignon Contest, is het in 2020 uitkijken naar nieuw werk. En naar een concert in De Roma, natuurlijk!

Overview

This way !

Locate
an hall
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

SCHNTZL + ADRIAAN DE ROOVER

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS