• Home
  • Musique/Concerts

  • Jazz/Blues/Gospel
  • Jazz
  • STEFANO BOLLANI: PIANO VARIATIONS

STEFANO BOLLANI: PIANO VARIATIONS ON JESUS CHRIST SUPERSTAR

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery

Price 29¤00

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 11/02/2021]

Het concert wordt nogmaals verplaatst van woensdag 24 juni 2020 naar donderdag 11 februari 2021 om 20u in De Roma, omwille van de gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus.

Tickets blijven gewoon geldig en worden mee overgezet naar de nieuwe datum.
_____

De Italiaanse pianist-componist Stefano Bollani blijft ons verbazen. De excentrieke muzikant, een absolute ster in zijn thuisland, brengt live in De Roma zijn versie van Andrew Lloyd Webbers musical Jesus Christ Superstar. Bollani was vijftien jaar oud toen hij voor de eerste keer de film zag. Hij was meteen onder de indruk van de muziek en de sfeer. De soundtrack zette hij eindeloos op repeat en de lyrics van elk nummer leerde hij vanbuiten. 

Nochtans speelde hij zijn favoriete nummers zelden voor een publiek. "Maar nu voel ik dat het moment eindelijk daar is om mijn eigen persoonlijke ode te brengen aan Webbers aria's, die voor mij altijd een grote bron van inspiratie zijn geweest", verklaart Bollani. "Ik heb gekozen voor de piano solo formula omdat ik het liefdesverhaal tussen de rockopera en mezelf zo het beste tot uiting kan brengen."

Het resultaat is de nieuwe cd en tournee, getitel Piano Variations on Jesus Christ Superstar. Verwacht je aan een vrije, maar uiterst respectvolle, benadering van de nummers van Webbers meesterwerk. Een interpretatie op piano volgens de muzikale tradities, genres, stijlen en ontmoetingen die Bollani de afgelopen 30 jaar hebben gevormd tot de fantastische solist die hij vandaag is.

Bij De Roma zijn we dan ook bijzonder vereerd dat we Stefano Bollani voor de tweede keer in onze concertzaal in Borgerhout mogen ontvangen. Extra bijzonder is dat de pianist zijn nieuwste project in avant-première in De Roma voorstelt. Niet te missen!

Overview

This way !

Locate
an hall
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

STEFANO BOLLANI: PIANO VARIATIONS

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS