• Home
  • Musique/Concerts

  • Jazz/Blues/Gospel
  • Jazz
  • TAXIWARS

TAXIWARS

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery

Price 20¤00

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 17/02/2021]

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. 
Het concert van TaxiWars dat gepland stond voor donderdag 15 oktober 2020 wordt verplaatst naar woensdag 17 februari 2021. 

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

___

Jazz leeft, jazz swingt, jazz borrelt en bruist als nooit te voor. Met het funky album Artificial Horizon is ook TaxiWars na een tussenstop van drie jaar weer helemaal terug. Met nieuwe single Sharp Practice toont dEUS frontman Tom Barman dat hij ‘scherper’ staat dan ooit. Surfend op de golven van de nieuwe jonge Londense jazzscene die onder invloed van groepen en artiesten als KOKOROKO, Alfa Mist en Nubya Garcia aan een ongekende opmars bezig is, voegt TaxiWars een extra dimensie toe aan het Belgische jazzlandschap.  

De intense samenwerking tussen frontman Tom Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre resulteert in een vernieuwende mix die zich verheft boven alle genres. Jazz, rock, hiphop, elektronica, poëzie … TaxiWars is het allemaal. Naast vernieuwing bouwt het project waarmee Barman een jarenlange droom in vervulling liet gaan, evengoed verder op de rijke jazztraditie uit het begin van de jaren zestig. Invloeden van jazzgrootheden als Archie Shepp, Charles Mingus en Pharaoh Sanders zijn nooit ver weg.

TaxiWars ademt de liefde van Barman en zijn topmuzikanten voor zowel jazz als  experiment. Het maakt van hun show een belevenis die blijft verrassen.  

Overview

This way !

Locate
an hall
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

TAXIWARS

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS