• Home
  • Musique Classique / Danse

  • Musique classique et Opéra
  • Musique classique
  • ANDRÉ RIEU IN ANTWERPEN

ANDRÉ RIEU IN ANTWERPEN Nieuwjaarsconcert 2022

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery
  • Seatmap reservation
  • Home delivery

Price From 67¤50

Description

(NL)[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 9/01/2022]

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het nieuwjaarsconcert van André Rieu, initieel voorzien op 10 januari 2021 te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op zondag 9 januari 2022.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
___

André Rieu keert op 9 januari 2022 terug naar het Antwerpse Sportpaleis. De ‘Koning van de Wals’ brengt er met zijn Johan Strauss-orkest een gloednieuw repertoire van de mooiste melodieën.

In gedachten zien en horen we de vreugdesprongetjes van de duizenden André Rieu-fans nu de populaire dirigent en sterviolist aankondigt dat hij op zondag 9 januari 2022 met zijn Johan Strauss-orkest terugkeert naar het Antwerpse Sportpaleis. Rieu zet de traditie verder en pakt uit met een gloednieuw repertoire. Het programma bestaat uit de mooiste melodieën afkomstig uit bekende films, musicals en uit de wereld van opera en operette. 

De ‘Koning van de Wals’ is een meester in het bespelen van zijn publiek. Zoals de traditie het wil, zorgt hij met zijn orkest, de gastartiesten en stersolisten, het koor, de ballroomdansers en tal van andere verrassingen opnieuw voor een onvergetelijke avond.

Unieke nieuwjaarsconcert van André Rieu

Wat éénmalig begon, groeide uit tot een traditie. Zo vinden jaarlijks meer dan 11.000 mensen – want met zoveel waren ze begin januari – de weg naar het Antwerps Sportpaleis voor het unieke nieuwjaarsconcert van André Rieu. Voor de bejubelde Maastrichtse muziekmeester en levende legende begint aan een nieuwe wereldtournee, klinkt hij in Antwerpen op het nieuwe jaar. 

“Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans uit België en de hele wereld. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren”, zegt hij enthousiast. Net als het nieuwjaarsspringen in Garmisch-Partenkirchen is het Sportpaleisconcert van André Rieu een traditie geworden. De charismatische André Rieu zorgt daarbij telkens voor een onvergetelijke avond met een prachtige aaneenschakeling van de mooiste walsen en passende melodieën. 

“Dit jaar bracht hij 75 dansparen mee en dat was prachtig om zien. We hadden kippenvel en we zijn nu al benieuwd naar welke surprises hij volgend jaar uit zijn viool tovert”, klinkt het bij de fans.

Begenadigd muzikant en dirigent

Op zijn 70ste is de bijzonder geliefde man met de weelderige, wapperende haardos populairder dan ooit, want vorig jaar verkocht André Rieu meer dan 700.000 concertkaartjes. De momenten die hij op het podium deelt met zijn publiek beschouwt hij als een uniek voorrecht. 

André Rieu is niet alleen een begenadigd muzikant en dirigent. Hij is een op-en-top entertainer die met speelse humor, positiviteit en stralende energie steeds weer een diepe indruk nalaat.

(FR)[REPORTE - NOUVELLE DATE: 9/01/2022]

En raison de la crise du coronavirus et des mesures prises dans ce contexte, l’oganisateur est obligé de reporter le concert du Nouvel An d' André Rieu initialement prévu le 10 janvier 2021. La nouvelle date est maintenant fixée au dimanche 9 janvier 2022.

Les tickets achetées restent valables pour la nouvelle date.

Overview

This way !

Locate
an hall
SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN - MERKSEM - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

ANDRÉ RIEU IN ANTWERPEN

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS