• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • RAYMOND 70

RAYMOND 70

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery

See rates when booking

Description

(NL)[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 17/12/2021]

Omwille van de aanhoudende corona-crisis wordt het concert van Raymond, dat gepland stond voor 15 februari 2021, verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
____

Wat moeten we over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af. Tegen wil en dank is hij uitgegroeid tot een icoon van de Belgische muziek. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. De invloed van Raymond van het Groenewoud valt nauwelijks te overschatten: zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos…

Na vijf decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij zijn ding doen, getuige hiervan onder meer de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC. Eind 2015 ontbond Raymond zijn vaste begeleidingsgroep en ging onze zelfverklaarde tekstdichter, filosoof en clown succesvol solo verder met de tournee Kreten en Gefluister.

14 februari 2020 wordt een nieuwe mijlpaal in het leven van dit Valentijnskind, want dan neemt Raymond de kaap van de zeventig. Waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop, op het podium, met een zinderende concertavond? Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond opnieuw alle registers open en trommelt hij zijn trouwe muzikanten op voor een feestelijk verjaardagsconcert: Raymond 70. Als extraatje krijg je er een blazerssectie én de projectie van historisch en recent beeldmateriaal bovenop. Onze jarige hopman swingt tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire, met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen.

Maak je klaar voor een unieke avond vol emotie, met nummers die variëren tussen intens  uitgepuurd en onverslijtbaar rockend. Niet te missen!

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD (ZANG, GITAAR, KEYBOARD); CESAR JANSSENS (DRUMS); MICH VERBELEN (BAS); BRAM WEIJTERS (KEYBOARDS, PERCUSSIE); RIK AERTS (GITAAR, ZANG); CARLO NARDOZZA (TROMPET); STEFAN BRACAVAL (FLUIT) 
 
(FR)[REPORTE - NOUVELLE DATE : 17/12/2021]

Le concert est reporté au 17 décembre 2021
suite aux mesures prises face au virus covid-19.
Les tickets achetés restent valables pour la nouvelle date.

Overview

This way !

Locate
an hall
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - See calendar

Handicap access : no

ARTISTS