• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • SÉBASTIEN TELLIER

SÉBASTIEN TELLIER

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery
  • Home delivery

See rates when booking

Description

(NL)[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 16/05/2021]

Naar aanleiding van de gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus, is het concert van Sebastien Tellier verplaatst naar 16 mei 2021.
Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
____

Sébastien Tellier
is een van de meest invloedrijke en geprezen Franse artiesten van deze eeuw. Hij is de ultieme dandy van zijn tijdperk en maakte met 'Sexuality' het beste afrodisiacum van de French pop. De multi-instrumentalist, polyglot en Eurovisiesongfestival-kandidaat was de afgelopen zes jaar bezig met zijn zijproject Mind Gamers, hij producete een plaat voor Ditta Von Teese en maakte de soundtrack voor verschillende films. In 2020 keert hij terug met nieuw materiaal, waarvan 'A ballet', een ode aan het huiselijke leven, een eerste voorsmaakje is. Met die futuristische ballad, opgenomen met de Britse electronicapionier en sterproducer Jam City (David Byrne, Troye Sivan, Kelela), geeft Téllier zijn vintage sound een geheel eigen eigentijds jasje.

(FR)[REPORTE - NOUVELLE DATE: 16/05/2021]

Suite aux mesures prises face au virus covid-19, le concert de Sebastien Tellier est reporté au 16 mai 2021.
Les tickets restent valables pour la nouvelle date.
____

Le mercredi 29 janvier, six ans après la sortie de son dernier album « L'Aventura », le génie français de la musique Sebastien Tellier a dévoilé son nouveau clip « A ballet », ode extravagante à la vie domestique. Celui qui reste le meilleur aphrodisiaque de la pop française avec « Sexuality », s’entoure cette fois de Nk. F, l’homme de l’ombre de PNL, Damso, Angèle, pour son grand retour.
Rendez-vous au Chapiteau pour découvrir le show du multi-instrumentiste, toujours avant-gardiste, élégant, et à la barbe fantastique.

Overview

This way !

Locate
an hall
Rue Royale, 236 , 1210 BRUXELLES - BRUSSEL - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

SÉBASTIEN TELLIER

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS