• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • SONAR SOUNDS

SONAR SOUNDS ft. Nathan Fake+Weval II+Avondlicht

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • Free in-store delivery
  • Home delivery

Price 20¤50

The show initially scheduled for : 13/02/2021 at 22:00:00
CACTUS CLUB
Magdalenastraat 27
8200 BRUGGE
is reported to : 22/10/2021 at 22:00:00
CACTUS CLUB
Magdalenastraat 27
8200 BRUGGE

Description

(NL)[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 22/10/2021]

In het licht van de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus werd dit concert verplaatst naar vrijdag 22 oktober 2021. 
Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
____


NATHAN FAKE

Maatje en mede Border Community lid James Holden maakte van zijn 'The Sky Was Pink' een massieve cross-over hit, maar de Britse producer Nathan Fake heeft een pak meer noten op zijn zang. Zijn releases op Ninja Tune en zijn eigen label Cambria Instruments variëren van atmospherische techhouse tot shoegaze-influenced downtempo, telkens op de fijne lijn tussen club en experiment.
Op zijn laatste plaat ‘Providence’ duwde Fake zijn techno tegen de sound van noise- en ambient producers als Tim Hecker en Ben Frost. Een intense trip waarmee Fake de cinematisch en eerder pastorale sfeer van zijn vroegere platen deels vervangt door een meer donkere sound. Zijn nieuwe album 'Blizzard' komt uit in 2020 en bouwt verder op zijn urgente en bij momenten ear-pummeling “Live AV” show.

WEVAL II
De slow burning en dromerig extatische house van Harm Coolen en Merijn Scholte Albers overstijgt elegant het spanningsveld tussen een zweterige dansvloer en een geconcentreerde luistersessie. Weval duwt popmelodieën in een narratieve technostructuur, vervlecht experimentele triphopbeats met catchy hooks en bezit het perfectionistisch monnikengeduld die het verschil maakt tussen elektronische muziek en dansplaatjes.
Hun op handen gedragen debuut LP op het Keulse powerhouse Kompakt werd qua crossover-potentieel vergeleken met Burials ‘Untrue’ en Justice’s ‘Cross’ en qua finesse met Radiohead en Boards of Canada. Opvolger 'The Weight' (2019) bracht Weval met liveband naar uitverkochte zalen over heel Europa. Naar Brugge komen ze als Weval II met een speciale elektronische duoshow die later ook in de Queen Elizabeth Hall in Londen staat.

AVONDLICHT
Avondlicht
is het project van de Antwerpse producer Matthias Dziwak. Zijn emotionele sound – even donker als troostend – zweeft door een breed amalgaam van muziekgenres, gaande van triphop, breakbeats, over contemporary classical tot post-rock, ambient en experimentele electronica. In april wordt een nieuwe plaat verwacht, die Avondlicht live komt voorstellen. 

(FR)[REPORTE - NOUVELLE DATE: 22/10/2021]

Le concert est reporté au 22 octobre 2021 
suite aux mesures prises face au virus covid-19.
Les tickets achetés restent valables pour la nouvelle date.

Overview

This way !

Locate
an hall
Magdalenastraat 27 , 8200 BRUGGE - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

SONAR SOUNDS

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS