• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • THE LIGHTHOUSE

THE LIGHTHOUSE

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery
  • Home delivery

Price 13¤50

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 17/10/2020]

Het concert is verplaatst naar 17 oktober 2020 omwille van de gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus.
Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
____

Songs that feel like Fridays. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur.

Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats en catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoet.

Met hun single 'Hollywood' wist de band bekendheid bij het grote publiek te bereiken en haalden ze de gouden plak bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dat het succesrecept van The Lighthouse werkt, bewijst het mooie rijtje hoogtepunten. Zo bracht een reeks van meer dan honderd live shows de band onder andere op het Hongaarse Sziget Festival, Pukkelpop, Suikerrock, Maanrock, Crammerock en tal van andere binnen- en buitenlandse podia.

Hun album 'Whatever Comes Our Way' zag het licht op 27 september 2019 en werd geproduceerd door multi-platinumproducer Huub Reijnders. Verwacht een uiteenlopende waaier van intelligente popsongs, die verder bouwen op het elan van hun vorig werk, maar duidelijk een evolutie tonen naar The Lighthouse als volwassen band.

De nieuwe songs nemen de luisteraar meer dan ooit mee op een trip in hun universum van zwoele zomeravonden en wilde avonturen, maar ook van vertwijfeling en groeiende verantwoordelijkheden terwijl de jeugdjaren stilaan tot een einde komen. Dans mee op 19 maart 2020!

Overview

This way !

Locate
an hall
Martelarenplein 12 , 3000 LEUVEN - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

THE LIGHTHOUSE

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS