• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • VAN ALLE TIJDEN - DELLA BOSIERS,

VAN ALLE TIJDEN - DELLA BOSIERS, CLARA CLEYMANS, RIET MUYLAERT

(0 Customer reviews )

Available with your ticket

  • E-ticket
  • Free in-store delivery

Price 18¤00

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 19/09/2021]

Je bestelde tickets voor het concert Van Alle Tijden op zondag 17 mei. Door de corona-maatregelen wordt het concert verplaatst naar zondag 19 september 2021 om 15u in De Roma.

Tickets blijven gewoon geldig en worden mee overgezet naar de nieuwe datum.
___

Della Bosiers
staat al meer dan 40 jaar op de planken. De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was lange tijd zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen. Deze veelzijdige en talentrijke chansonnière werd destijds opgemerkt door Ramses Shaffy. Ze verwierf als zangeres van haar eigen liedjes dan ook eerst bekendheid in Nederland.

Haar grote doorbraak in Vlaanderen kwam er pas door haar deelname als panellid in de Wies Andersen Show, waardoor zij ook hier de waardering voor haar muziek kreeg die ze verdiende. Hoewel liedjes als Fleur de BudaJefkeHorizontaal en Mensen van 18 met Wim De Craene tot ons collectief geheugen behoren, blijven haar platen toch vooral voer voor fijnproevers.

Della beheerst het Nederlands perfect en haar teksten getuigen van de schoonheid van onze taal. Al 40 jaar lang treedt ze op met haar trouwe metgezel Ben van der Linden op piano. Samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert brengt Della een muzikaal overzicht van haar rijke carrière. Een stijlvol programma met eigen Nederlandstalige luisterliedjes en enkele prachtige Franse chansons.

DELLA BOSIERS (ZANG, PIANO); RIET MUYLAERT (ZANG); CLARA CLEYMANS (ZANG, VIOOL); BEN VAN DER LINDEN (PIANO); JO MAHIEU (GITAREN); PETER VERHAEGEN (BAS, CONTRABAS); YVES BAIBAY (DRUMS)

Overview

This way !

Locate
an hall
Turnhoutsebaan 286 , 2140 Borgerhout - See calendar

Handicap access : no

Customer reviews

VAN ALLE TIJDEN - DELLA BOSIERS,

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

ARTISTS