• Home
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • WARHAUS

WARHAUS

Not available

Description

Verdriet in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën: dat is Warhaus' nieuwe album 'Ha Ha Heartbreak'.

Het is alweer een half decennium geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar), plots onze muzikale harten veroverde met de triomfantelijke dubbeloverwinning van 'We Fucked a Flame into Being' en 'Warhaus'.

De songs van het gloednieuwe album 'Ha Ha Heartbreak' kwamen in amper drie weken tijd uit hem gutsen in het broeierige Palermo. Maar zoals dat gaat: wie het leven probeert te ontlopen, loopt al snel tegen zichzelf aan. Daaruit resulteerde 'Ha Ha Heartbreak', een verpakking van Warhaus' verdriet in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën.

Het geluid blijft echter heerlijk licht. Het swingt en gloeit met prikkelende strijkers, sensuele achtergrondzang, blazers, speelse pianopartijen, alles om de lading te verlichten. Het stelt 'Ha Ha Heartbreak' in staat om zowel een ontroerende emotionele verkenning te zijn als een vat van grote muzikale rijkdom.

Overview

This way !

Locate
an hall
Martelarenplein 12 , 3000 LEUVEN - See calendar

Handicap access : no

ARTISTS